Forum opinia - forum wielotematyczne, dyskusje, aktualności

Pełna wersja: Auto wypożyczalnia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Usługi dla klienta prywatnego i firmowego: wynajem długoterminowy samochodów. Proponowane atrakcyjne ceny (OC, sezonowa zmiana opon, działania serwisowe) i rzetelna obsługa. Wypożyczalnia aut Carway posiada niemały tabor nowoczesnych samochodów. Aby namierzyć w sieci stronę Carway, można użyć fraz „Warszawa wynajem samochodów” bądź „Poznan wypozyczalnia samochodow”. Istnieje opcja wynajmu auta za granicę (szczegółowe informacje na ten temat znajdują się na witrynie). Na okres naprawiania pojazdu, wypożyczamy również klientom auto zastępcze. Zapraszamy!
ja ostatnio niestety rozwaliłem swój i musiałem wypożyczyć, ale na szczęście moje autko jest w dobrych rękach bo zajmuje się nim firma która naprawia również pojazdy zabytkowe blacharstwo
Dzięki za polecenie. Ja mam już swoją sprawdzoną wypożyczalnię - http://www.fleetcorp.pl/. Też nie ma żadnych problemów, żeby jechać wypożyczonym samochodem za granicę. Nawet GPS się dostanie, jeśli nie znamy trasy Smile